Science-fiction på GamersGate

Liker du science-fiction? Da har GamersGate en liten godbit på lager – eller rettere sagt, seks av dem.

GamersGate-portalen ser ut til å ha blitt en suksess for den svenske utgiveren Paradox Interactive, og nå har de lagt ut seks science-fiction-spill fra den russiske utgiveren 1C. Blant utvalget finner vi noen spill som aldri tidligere har blitt gitt ut her til lands.

Space Rangers 2

Spillene er Space Rangers 1 og 2, Star Wolves, BorderZone, Vivisector og A.I.M. Av disse er det nok Space Rangers 2 som har fått mest oppmerksomhet - dette er en heftig sjangerblanding som foregår i et åpent og dynamisk univers, og er et sikkert kjøp om du liker gode (og litt uvanlige) spill. Forgjengeren er også et hyggelig spill, men mangler litt av etterfølgerens brukervennlighet.

Star Wolves er også svært underholdende, så lenge du ikke har feil forventninger til spillet. Det ser nemlig ut som et strategispill, men det er det ikke. I stedet er det et taktisk actionrollespill som foregår i verdensrommet. Både Space Rangers-spillene og Star Wolves ble gitt ut av britiske Excalibur her til lands, men fikk ikke spesielt god distribusjon.

Vivisector er et førstepersons skytespill som ikke tidligere har kommet til Norge. Spillet har fått blandet kritikk i andre land hvor det har blitt utgitt, så det kan være verd å teste demoen før du finner frem kredittkortet. BorderZone er et futuristisk rollespill vi heller ikke har sett snurten av, og kvalitetsmessig vet vi lite om denne tittelen. A.I.M. snakket vi litt om tidligere.

Mer informasjon om disse spillene finner du på GamersGate.

Siste fra forsiden