Demon's Souls

Se 12 nye minutter fra Demon's Souls på PlayStation 5

Ny gameplay-video byr på figurbygging og mye mer.

Den totalrenoverte PlayStation 5-versjonen av From Softwares actionrollespill Demon's Souls er nå bare dager unna lanseringen, men for de som ikke har fått nok av glimt fra spillet varter Sony nå opp med enda en video.

Den nye videoen varer 12 minutter og serverer som forrige gang rent gameplay. Denne gangen får vi et innblikk i figurbyggingen, et par av sjefskampene og mye omgivelser.

Som Sony informerte om på PlayStation-bloggen forrige uke byr spillet på en ny figurbyggingsmeny som gir spillere opptil 16 millioner ulike kombinasjoner å leke seg med.

LES OGSÅ: Vår test av PlayStation 5 »

Slippes neste uke

Sony

For den harde kjernen av fans av originalspillet bekreftes det at kjernekoden ellers er identisk med PlayStation 3-utgaven, så alt av fiendtlige konfrontasjoner vil utarte seg akkurat slik man husker – men altså med helt nye animasjoner.

Det oppussede spillet er det Bluepoint Games som står bak, det samme studioet som blant annet ga oss den kritikerroste nyversjonen av Shadow of the Colossus og Uncharted: The Nathan Drake Collection.

Sony har ellers avslørt at spillet kan kjøres i 4K-oppløsning eller i normal oppløsning med høyere bildefrekvens, og det skal være bygd for ekstra kjappe lastetider.

Nyutgaven av Demon's Souls lanseres samtidig med PlayStation 5 den 19. november i Norge, og blir eksklusiv for konsollen.

Les også: Slik blir PlayStation 5-menyene »

Siste fra forsiden