Se 50 minutter fra Cyberpunk 2077

Endelig har vi fått den første gameplay-videoen.

CD Projekt RED har nå endelig sluppet det svært mange har ventet på i lang tid, nemlig den første gameplay-videoen av deres kommende rollespill Cyberpunk 2077.

Videoen, som du kan se øverst, varer i nesten 50 minutter og tar oss med på et helt oppdrag som finner sted tidlig i spillet.

Klippet gir oss solid innsikt både i omgivelser, oppgraderinger, dialogsystemet og flere av figurene man møter i spiller. Vi får også et innblikk i ferdigheter og våpenarsenal.

CD Projekt RED

Ennå ingen slippdato

Dessverre har vi ennå ikke fått en lanseringsdato, og i videoen opplyses det at spillet som vises frem ikke nødvendigvis er representativt for det endelige produktet, så det gjenstår nok med andre ord en del arbeid.

Cyberpunk 2077 fikk sin første trailer på årets E3-messe og representerer en helt ny start for det polske The Witcher-studioet. Spillet foregår i en dystopisk science fiction-setting og har stort fokus på frihet og interaktivitet med omgivelsene.

I motsetning til studioets tidligere spill er Cyberpunk 2077 i førstepersonsperspektiv, et valg som har vakt en viss skepsis blant publikum, men som studioet selv mener de hadde gode grunner til å velge.

Les også: Her er vår sniktitt på Cyberpunk 2077 »

Siste fra forsiden