Se den nye fargesprakende Super Mario Odyssey-traileren

Mario-eventyret kommer 27. oktober.

Nintendo viste tirsdag kveld frem en ny trailer for Super Mario Odyssey. Den kan du se over. Samtidig kunngjorde selskapet at spillet kommer til Nintendo Switch 27. oktober i år.

Her har Mario tatt over en Koopa Troopa.
Nintendo

I traileren kan vi se mer av hvordan Marios nye mystiske hatt – Cappy – vil fungere. Etter alt å dømme kan plattformhelten kaste den på fiender, venner og gjenstander, noe som gjør at han kan ta kontroll over dem, eller interagere med dem på forskjellige vis.

Vi fikk for eksempel se hatten på en svær T-rex, en Bullet Bill, og urovekkende nok et menneske (!). Nintendo kaller dette for en «capture»-mekanikk, og forteller senere i sendingen at den også kan brukes til å bli til strøm i ledninger og til å slynge seg opp og frem ved å kaste den på veipinner.

Nye områder og retrosekvenser

Her er Mario i en retrosekvens.
Nintendo

Vi fikk også se mange flere nye områder, slik som et forhistorisk dinosaurland, et måneskinnslandskap. Noen artige sekvenser der Mario hopper inn i en todimensjonal variant som minner om det første Super Mario Bros.-spillet dukker også opp.

I Super Mario Odyssey får Mario utforske en stor og åpen sandkasseverden, slik som i Super Mario 64 og Super Mario Sunshine. Områdene er betydelig større enn i tidligere spill, om vi skal dømme etter presentasjonen.

Spillet ble først avduket under Nintendos Switch-presentasjon på begynnelsen av året.

Her kan du se flere E3-nyheter »

Siste fra forsiden