Guide

Streams fra Good Game-ligaen

Fullt alvor i kveldens Rocket League-streams

Vi samler alle sendingene her.

Patrick Hanson/Good Game

Høstsesongen av Good Game-ligaen nærmer seg midtpunktet, og lagene er godt i gang med å vise hva de evner.

Det fortsetter å være mange sendinger fra den store bredden i alle ligaens avdelinger og spill, og det er mange streamere i miljøene som fortjener mer tid i rampelyset — de som gjør en uvurderlig innsatts for miljøene, og som vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet til, hele sesongen.

Alle som deltar eller streamer oppfordres til å lenke deres sendinger på kampsiden, slik at flest mulig kan få vite om den — gjerne i god tid før kampen.

Den fulle lista av kommende og pågående stream-sendinger finner du her på Gamer.no, og vi prøver også å etablere et fast samlingspunkt for leserne å kunne finne sendingene fra så mange av deltakerne og lagene som mulig.

Så derfor kommer vi tilbake med jevnlige oppdateringer om sendinger fra høsten i Good Game-ligaen, på kryss og tvers av divisjonene.

Og for alle dere som er fans av norsk e-sport, vi vil alltid vite hvilke sendinger dere ser mest fram til. Send oss gjerne et tips, f.eks. til tips-mailen vår: tips@gamer.no.


Kommende Kamper

— League of Legends
1. Divisjon

Femte runde av GGL er like rundt hjørnet.

Vår caster i verdensklassen, Julian «DogSledder» Nash, stiller i studio med neste hovedkamp fra lagene i League of Legends.

GamerNo

  • Bitfix mot KAOS
    Runde 5 — Søndag 17. september, 17:00

— Counter-Strike
1. Divisjon

Hovedkampen i Counter-Strike er på plass, på mandag, og da er «Landor» Karlsen tilbake i studio.

GamerNo

  • CENTER mot 777
    Runde 5 — Mandag 18. september, 18:00

— Rocket League
1. Divisjon

NuggetEsport


Ferdige Kamper

— Rocket League
1. Divisjon

Når Fact møter Major i kveld, ligger begge lag allerede godt an, men ingen bør føle seg trygge, helt ennå — det er fremdeles tidlig.

Fact har to seiere etter tre kamper, og ligger på tredjeplass på tabellen, men de er ikke de eneste. En seier her vil være viktig, men om de ikke vinner med nok, så kan de fortsatt falle.

Kveldens kamp for seriemesteren AW3 er oppgjøret med COR3 – som har gjort det godt denne sesongen, men dette blir et hardt møte for nykommeren.

Dette blir likevel en spennende kamp å følge, og dekkes selvfølgelig av COR3s egen Disinocht, og Nugget Media.

RLNorways egen twitch-kanal står klar for å dekke kampen mellom Rotaryon og Gutta Boyz.

Dette har ikke vært noen av lagenes beste sesong, men begge er nødt til å vinne om de skal få fotfeste i førstedivisjon.

Det samme gjelder i høyeste grad Razzle og DMG, når de møtes til dyst. Begge lag ligger faretruende lavt, men det er fremdeles rom for å snu trenden.

En av dem vil kunne legge til en seier etter denne kampen, og med Quixz på plass, kan vi se hvert minutt.

2. Divisjon

3. Divisjon

4. Divisjon

— Overwatch 2
1. Divisjon

Møtet mellom funnyguys og DMG kan bli et toppoppgjør av de store, siden begge lag foreløpig deler tabelltoppen i førstedivisjon. Både den regjerende mesteren og sesongens store utfordrer går inn i kampen ubeseiret, men bare ett lag vil beholde den æren etter i kveld.

DMG Esports sørger for sending på sin kanal for alle som ønsker å følge denne kampen, live.

Quick Esports er også på plass med sending når laget deres møter Lazy In Life.

Quick ligger litt under på tabellen, men har stort potensiale for å klatre, dersom de klarer å prestere i kveldens oppgjør.

NTNUI står ovenfor en hard kamp denne runden. De er nødt til å vinne poeng, og snart, dersom de ønsker å være trygg for nedrykk — men denne runden møter de tabellens lag nummer 3, 5Stars.

Lagleder for 5Stars, Wikdahl, står for sendingen på sin kanal, når lagene møtes i kveld.

2. Divisjon

3. Divisjon

— Counter-Strike

På mandag er Counter-Strike selvfølgelig tilbake med sine kamper fra fjerde runde, og «Landor» Karlsen vil da stå klar med sendingen fra ukas hovedkamp.

Oppgjøret står mellom krisp og VOID, som begge trues med tabellplassering i nedrykksonen. Denne kampen vil være kritisk for begge lags ambisjoner om å overleve i elitedivisjonen.

Når 777 møter Infurity kan vi både følge Daniel «DaN1cteD», som er på plass igjen for Infurity, og Jørgen «Toros» som presenterer sendingen på 777s twitch-kanal.

Seriemesteren er fremdeles ubeseiret på toppen av tabellen, så dette vil trolig bli en røff kamp for utfordreren. Infurity har gjort det greit godt denne sesongen, men de går nok inn som underdog i denne kampen.

Bitfix og Static er begge midt på tabellen, men denne kampen kan være viktig for begge lags ambisjoner om å nå sluttspillet.

Møtet mellom Apeks Rebels og Wizard lover å bli et av de store oppgjørene i høstserien. Begge lagene holder stand på toppen av tabellen, så dette kan bli en tøff utfordring for dem begge. Bare Apeks er så langt ubeseiret, men om Wizard kan gi dem en bulk i rustningen, vil nok det være en flott fjær i hatten.

2. Divisjon

3. Divisjon

4. divisjon

5. Divisjon

Rekrutt-divisjon

— League of Legends
1. Divisjon

Denne helgen er nok League-miljøet opptatt av finalekampene i LEC — målet for mange av lagene i Good Game-ligaen — men fjerde runde av GGL går som planlagt.

Vår caster i verdensklassen, Julian «DogSledder» Nash, stiller i studio med neste hovedkamp fra lagene i League of Legends.

KAOS har nok mye de vil bevise og rette opp, etter deres eneste seier så langt i sesongen ble strøket etter at nDurance trakk seg fra turneringen. Hvorvidt oppgjøret mot Lazy In Life er muligheten de trenger vil vise seg, men begge lag er godt kjent i divisjonen, selv om de nå ligger på motsatt ende av tabellen.

Klubben Bitfix tar til twitch når førstedivisjonslaget går til kamp mot DMG i League of Legends. Dette er den siste kampen av runde 4 i divisjonen, og vil være avgjørende for tabellplassen Bitfix holder.

2. Divisjon

3. Divisjon

4. Divisjon

Utsatte Kamper

— Rocket League

Noen kamper fra tredje runde ble utsatt, men de var så klart på plass før fjerde runde av sin gren er i gang.

Nugget Media har tatt oppdraget med å vise de to siste kampene i førstedivisjon, på Twitch-kanalen NuggetEsport.

Siste fra forsiden