Se Mirror's Edge Catalyst i aksjon

Historien til Faith Connors skal fortelles i en stor og omfattende spillverden.

Electronic Arts

For to år siden fikk vi vite at DICE og Electronic Arts holdt på med utviklingen av et nytt Mirror's Edge-spill. Under EAs pressekonferanse på E3 mandag kveld fikk vi se spillet i aksjon, i tillegg til å endelig få spikret fast en lanseringsdato.

Spillet vil lanseres 25. februar i Europa, og skal fortelle forhistorien til Faith Connors, den tapre unge budbringeren som i Mirror's Edge forsøkte å ta standpunkt mot en undertrykkende regjering.

Jaggu meg en pen by da. (Bilde: Electronic Arts).

– I Mirror's Edge Catalyst vil du få føle hvordan det er å gli gjennom byhorisonten. Du vil vite hvordan det er å være et prosjektil som pløyer gjennom motstanderne dine. Du vil få oppleve Faith sin historie, fortalte DICE-produsent Sara Jansson fra scenen i Los Angeles, før hun viste fram en trailer proppfull av spillscener.

Under konferansen ble det igjen bekreftet at dette er et spill med en åpen verden. Det finnes ingen avgrensede nivåer og ingen lasteskjermer.

I tillegg til historiebaserte oppdrag kan spillerne delta i kappløp og diverse utfordringer som tester dine «parkour»-evner. En pressemelding fra Electronic Arts hinter til en flerspillerkomponent, der spillere kan dukke opp i hverandres spillverdener, men det finnes foreløpig ikke noe mer informasjon om dette.

Traileren til spillet kan du se i videovinduet under.

De første spillscenene fra Mirror's Edge Catalyst (video: EA/YouTube)

Siste fra forsiden