Se opptak av Microsofts E3-konferanse

Project Scorpio heter nå Xbox One X. Se alle spillene som skal komme til den.

Etter at EA snikstartet E3-kalaset med en ikke-E3-konferanse lørdag, braser det hele igang for alvor nå søndag kveld klokken 23:00. Først ute er Microsoft, som allerede har varslet at fokuset vil ligge på å presentere Project Scorpio – den nye oppgraderte Xbox One-konsollen som skal være den kraftigste konsollen som er laget. I forkant av sendingen har det dukket opp noen rykter om at konsollen skal koste 499 dollar. Vi får se om det stemmer.

Vi håper likevel at det ikke bare blir maskinvareprat, men at Microsoft også kan vise oss hva slags spill vi kan nyte på den kommende kraftkonsollen. At vi får se Forza 7 vet vi nesten helt sikkert, og Sea of Thieves dukker nok opp. Det er dog lenge siden vi har hørt noe om Crackdown 3, og vi har skimtet noen bilder av det som skal være en oppfølger til plattformeventyret Ori and the Blind Forest.

Vi kommer selvfølgelig til å publisere nyheter fra alle konferansene fortløpende, og stoff fra våre to utsendte E3-skribenter hele uken. Du kan lese alt stoffet i vår E3 2017-seksjon.

Siste fra forsiden