No Man's Sky: Beyond

Se traileren til No Man's Skys største oppdatering noensinne

Det første klippet fra Beyond er sluppet.

For få dager siden kunngjorde utvikler Hello Games lanseringsdatoen til den neste, store oppdateringen til No Man's Sky – Beyond. Nå har vi også fått et innblikk i hva som venter oss, for traileren til oppdateringen ble nettopp sluppet.

Den nye traileren, som du kan se øverst i artikkelen, viser oss blant annet den kraftig utvidede flerspillerdelen som kommer med Beyond-oppdateringen.

Flere detaljer om akkurat hva oppdateringen vil by på foreligger dessverre ennå ikke, men utvikleren lover at mer informasjon kommer ganske snart.

Skjermbilde fra traileren.
Skjermdump

Største noensinne

Hello Games bekrefter at Beyond er den største oppdateringen til No Man's Sky så langt. Den er resultatet av 12 måneders arbeid og skulle egentlig slippes som tre forskjellige, store utvidelser til spillet.

Ifølge utvikleren begynte disse tre delene etter hvert å flyte sammen og bli gjensidig avhengige av hverandre, og derfor ble det besluttet å samle de tre oppdateringene til én diger utvidelse.

Som tidligere rapportert skal Beyond-utvidelsen gi PlayStation 4- og PC-utgavene av spillet full VR-støtte, og utvikleren bekrefter at alt som vises i den nye traileren vil være tilgjengelig i VR for de som har det nødvendige utstyret.

Beyond slippes på PlayStation 4, Xbox One og PC den 14. august, altså onsdag neste uke. Dette er den syvende store oppdateringen spillet har fått siden den trøblete lanseringen i 2016.

Les også: Nydelige Journey har blitt sniklansert på mobil »

Siste fra forsiden