Seal of Evil

GMX Media og Object Software har lansert en demo av actionrollespillet Seal of Evil. Dermed kan vi finne ut om Diablo-serien har noe å frykte fra denne kinesiske oppkomlingen.

Historien i The Seal of Evil foregår i en magisk versjon av oldtidens Kina. Herskeren over staten Qin, Ying Zheng, ønsker å gjenforene det splittede Kina, og han har ikke tenkt å la noe som helst komme i veien for dette ønsket. Derfor gjør han en avtale med onde åndemakter, og resultatet er en fryktelig krig som kan komme til å ødelegge hele den kinesiske sivilisasjonen.

Her kommer naturligvis du inn i bildet. Du må legge ut på et episk eventyr for å redde hjemlandet ditt, og underveis vil du møte fiendestyrker, fæle monstre og demoniske motstandere. Heldigvis vil du også møte gode mennesker som kan hjelpe deg på din vei, og du vil også finne kraftige nye våpen og magiske gjenstander. Valgene du gjør underveis bestemmer hvordan eventyret slutter, og spillet kommer dessuten med en rekke sideoppdrag som kan løses om du ønsker det.

Spillet inneholder et heftig magi- og kampsystem hvor de fem elementene spiller en viktig rolle. Ved hjelp av elementalmagi kan spilleren forbedre attributtene sine, evnene sine, utstyret og våpnene sine og skape nye objekter. I tillegg må spilleren benytte seg av magi for å løse oppgaver i spillverdenen, og utviklerne mener at dette systemet gjør spillet både dynamisk og overraskende.

Grafikkmessig ser det hele ut til å minne mye om det vi kjenner fra spill som Diablo-serien, Divinity-serien og Sacred. Vi får en slags blanding av 2D og 3D, og alt sees skrått ovenfra. Utviklerne lover at alle spillets mange miljøer skal være både unikt og rikt på detaljer.

Den nylanserte demoen av The Seal of Evil er på 330 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden