Sega kunngjør Empire: Total War

I Empire introduseres Total War-tilhengerne for første gang for store sjøslag.

I dag kunngjorde Sega Empire: Total War, det neste strategispillet fra Creative Assembly. Som tidligere får vi mulighet til å lede et land i en omfattende, turbasert kampanje, samt kjempe episke slag i sanntid. Denne gangen kan vi også ta kontroll over nasjonens skip, og kjempe på de syv hav.

Lekre sjøslag i Empire: Total War

Empire: Total War foregår i det turbulente attende århundret, med temaer som den industrielle revolusjon, den amerikanske kampen for uavhengighet og kappløpet om å få kontroll over handelsrutene i øst. Dette er en tid hvor den teknologiske utviklingen skyter fart, og hvor revolusjonerende ideer løper løpsk.

I sanntidsslagene innføres nye våpen, som kanoner og musketter, som tvinger spillerne til å mestre nye formasjoner og taktikker. I kampanjen får vi et nytt og forbedret system for handel, diplomati og spionasje, samt et mer strømlinjeformet brukergrensesnitt.

I sjøkampene får vi oppleve helt nye vann- og væreffekter, som også spiller en stor rolle i gameplayet. Her kan vi skyte fiendens skip med kanoner, borde dem og kontrollere mennene våre i nærkamp på dekk.

Spillet har allerede vært under utvikling i over ett år, og The Creative Assembly mener selv det tar et revolusjonerende skritt fremover. Spesielt fornøyd er de med sjøkampene, som gir spillet en ny dimensjon, men de trekker også frem forbedringene til kjernespillet, og hevder dette blir det største Total War-spillet noensinne.

Lanseringen vil finne sted til neste år. Mer informasjon blir utvilsomt snart å finne på seriens nettsted, og i tillegg har Gamer.no en avtale om å se spillet på Games Convention.

Siste fra forsiden