Sega kunngjør Football Manager 2008

I Football Manager 2008 får vi blant annet bedre kampflyt enn i tidligere spill.

Football Manager-serien setter deg i førersetet for en fotballklubb, og gir deg kontroll over alt fra hvilke spillere klubben skal kjøpe til hva slags taktikk laget skal bruke i kampene. Nå har Sega kunngjort Football Manager 2008, som kommer med en rekke nye funksjoner.

Database eller dataspill?

Den kanskje største av disse er en ny kampmotor som kalles Match Flow. Her kjører hele kampdagen i «sanntid», fra de første spillersamtalene til den siste konklusjonen i garderoben etter kampen. Du setter ikke lenger spillet på pause for å gi nye ordre, og må følge med på det som skjer når det skjer.

Selve kampene vises ved hjelp av et radarbilde av banen, og det skrytes av at kampene i Football Manager 2008 nok en gang vil være de mest realistiske til nå sett i et managerspill.

I tillegg har spillet fått en fullstendig ny landslagsdel, hvor vi blant annet får store forbedringer i forhold til hvordan landslagssjefene kan takle media, hvordan man kan speide etter potensielle nye spillere og mye mer. Dessuten separeres spillernes landslagsmoral nå fra klubblagsmoralen.

Ellers forteller Sega at Football Manager 2008 skal være mye lettere å bruke enn tidligere, med et renere brukergrensesnitt, et nytt notatsystem, en oppgradert øvingsdel og bedre rapporter fra trenerne dine. Dessuten har spillet fått en ny kalender, som lister opp alle de viktige datoene slik at du vet hva som kommer.

Vi loves selvsagt også en hel rekke andre nyheter og endringer. Mer informasjon om Football Manager 2008 kan du finne på spillets offisielle nettsted. Lanseringen vil finne sted før jul, og spillet kommer til PC og Mac.

Siste fra forsiden