Sega kunngjør OutRun 2006

OutRun er en favoritt hos mange, og nå har Sega kunngjort OutRun 2006: Coast 2 Coast, til PS2, PSP og PC.

OutRun 2006: Coast 2 Coast er det nyeste spillet i den klassiske OutRun-serien. I tillegg er det det første OutRun-spillet til PS2 og PSP (mens PC-eiere må se helt tilbake til Turbo Outrun i 1990 før de finner en OutRun-utgivelse på deres plattform). Spillet er basert på Xbox-spillet OutRun 2 og arkadespillet OutRun 2 SP, og lanseringen er satt til mars neste år.

I OutRun 2006: Coast 2 Coast får du velge mellom 12 Ferrari-modeller (inkludert F430 og Superamerica) og ta disse ut på 30 av de beste banene fra OutRun 2 og OutRun 2 SP. Sega lover vanvittige biler, utrolige baner og vakre jenter, og inviterer gamere til kjøre fra de solfylte sandstrendene i Palm Beach til idylliske Cape Way, mens de låser opp nye baner, biler og mye mer.

Dessuten loves vi en oppfrisket spillstruktur, et "licence"-modus og onlinespill for opp til seks spillere samtidig. PSP og PS2-versjonene vil kunne kobles opp mot hverandre, og om du gjør dette vil du kunne låse opp nytt plattform-eksklusivt innhold. Spillet utvikles av britiske Sumo Digital, som også stod for OutRun 2 til Xbox.

Siste fra forsiden