Sega kunngjør Space Siege

Den åndelige oppfølgeren til Dungeon Siege vil foregå i verdensrommet.

Sega har nå kunngjort Space Siege, et actionrollespill fra skaperne av Dungeon Siege-serien og strategispillet Supreme Commander. Space Siege kommer i salg i løpet av første kvartal 2008, og er for øyeblikket bare på vei til PC.

Handlingen i Space Siege foregår i et koloniskip som heter Armstrong. Skipet har en svært dyrebar last, nemlig en stor del av den siste gjenlevende delen av menneskeheten, som har måttet rømme fra jorden etter et ødeleggende angrep fra en fremmed rase.

Du får rollen som Seth Walker, en ingeniør som blir trukket inn i kampen for å redde menneskeheten fra total ødeleggelse. Underveis får du mulighet til å forbedre Walkers egenskaper ved hjelp av kybernetiske implantasjoner, med den ulempen at jo mer høyteknologisk utstyr Walker har i kroppen sin, jo mindre menneskelig blir han.

Spørsmålet om kybernetiske implantasjoner blir svært sentralt i spillet, og du står fritt til å bestemme hvor mye «menneske» og hvor mye «maskin» Seth Walker skal være. Om du forandrer omtrent hele kroppen hans vil han være mye sterkere enn et vanlig menneske, men samtidig fremmed for sin egen rase. Om du holder ham «ren», vil kampen mot romvesenene bli vanskeligere.

I tillegg til enspillerkampanjen kommer Space Siege med kooperativ flerspiller hvor opp til fire spillere kan «skape og oppleve en fullstendig unik oppdragsstruktur», i følge pressemeldingen fra Sega.

Siste fra forsiden