Sega kunngjør Tenchu for PSP

Ayame, Rin og resten av snikmorderne fra Tenchu-serien planlegger nå å innta PSP.

Tenchu: Time of Assassins er et PSP-eksklusivt snikespill fra From Software og K2 Studios. I Europa er det Sega som skal stå for utgivelsen, og spillet skal etter planen lanseres 23. juni. Her må ninjaene Rikimaru, Ayame, Rin og Tesshu snike seg gjennom en historiebasert kampanje, og hver av dem får sin egen historie i spillet.

Time of Assassins kommer med de samme komplekse 3D-miljøene som "storebrødrene" i serien, samt en rekke nye ninjabevegelser og angrep. Dessuten skrytes det av at alle fiendene kan drepes ved hjelp av velplanlagte snikeangrep, og dette inkluderer også sjefsfiendene du tradisjonelt møter nær slutten av et oppdrag.

I tillegg til hovedkampanjen får vi femti uavhengige oppdrag som kan løses, samt en robust flerspillerkomponent som tillater spillere å samarbeide eller kjempe mot hverandre over trådløst nettverk. Dessuten får vi et innebygd redigeringsverktøy som tillater spillere å lage sine egne oppdrag, som siden kan deles med andre (også dette over trådløst nettverk).

Siste fra forsiden