Sega lover action for PSP

Sega har leid inn Totally Games for å lage et heftig actionspill for PSP.

Det nye spillet fra Totally Games og Sega har ikke fått noen tittel enda, men i en pressemelding fra Totally Games heter det at spillet er et teknisk ambisiøst og fantasifullt prosjekt, som kommer med avansert 3D-grafikk og et retropreget, actionfylt gameplay.

Spillet henter inspirasjon fra klassikere som Robotron og Smash TV, og spillerne må navigere seg gjennom omfattende og eksotiske miljøer fulle av horder med ondsinnede monstre (som alle må dø). Totally Games forteller at det vil utfordre refleksene og konsentrasjonen din på en måte vi til nå ikke har sett på PSP (og med tanke på at de nevner Robotron som en inspirasjonskilde, skal vi ikke se bort i fra at de har rett).

Spillet skal gis ut av Sega, og for å sikre at det blir levert i tide, trenger Totally Games nye medarbeidere. Derfor ekspanderer de studioet sitt i Marin County, California, og søker etter talentfulle utviklere som vil jobbe i et fleksibelt, innovativt og morsomt miljø. Totally Games har spill som Their Finest Hour, X-Wing, Tie Fighter og Secret Weapons over Normandie på rullebladet sitt.

Siste fra forsiden