Sega Rally sladder igjen

Sega har i dag kunngjort at de jobber med en ny versjon av Sega Rally, for Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Sega Rally ble opprinnelig lansert i 1995, og tok verden med storm. Nå jobber Sega sitt Driving Studio med et nytt Sega Rally-spill, og her loves vi neste-generasjonsgrafikk, intuitive kontroller, konkurransefylt racing (med flere biler på banen samtidig, i motsetning til i vanlige rallysimulatorer) og interaktive spillmiljøer.

Guy Wilday, som er sjef for Sega Driving Studio, hevder at rallysjangeren i dag fylles av ultrarealistiske simulatorer som er mer opptatt av å portrettere sportens detaljer enn de er av å tilby et morsomt gameplay. Sega Rally vil fokusere helt og holdent på underholdning, og tilby en adrenalinfylt, kompetitiv racingopplevelse uten å overkomplisere sakene.

Spillerne får et rikt utvalg biler (4WD, 2WD og klassiske modeller) som de kan spinne rundt en rekke baner. Miljøene er ødeleggbare, og vi får oppleve alt fra grusveier fulle av skrot til asfaltveier og snødekte fjellveier. Den kunstige intelligensen til motstanderførerne tar ting som underlag i betraktning, og tilpasser kjøringen sin etter forholdene.

Om du foretrekker ekte motstandere, får du mulighet til å spille både ved hjelp av delt skjerm og over nettet. Sega Rally skal lanseres til neste år, til PS3, Xbox 360 og PC.

Siste fra forsiden