Sega Rally

I den spillbare demoen av Sega Rally får vi grisekjøre på gjørmete jungelveier.

Den klassiske arkaderaceren Sega Rally er tilbake. Denne gangen er det Segas britiske Racing Studio som har stått for utviklingen, og om du har lest vår omtale av Xbox 360-versjonen, vet du at de har de gjort en svært god jobb med å bringe det actionfylte gameplayet til dagens teknologi.

Skjermbilde fra Xbox 360-versjonen

Demoen er lansert i samarbeid med det tyske magasinet Auto Bild, men under installasjonen får du mulighet til å velge engelsk språk. Her får du kjøre tre runder på en gjørmete jungelbane med en Golf GTI, og målet er å komme først i mål (dette er ikke klassisk rally, men mer som rallycross).

Den våte banen egner seg svært godt til å vise en av spillets mest spennende nyheter, nemlig det at bilene lager store spor i banen når de kjører. Disse sporene påvirker hvordan bilen oppfører seg, og etter et par runder blir det raskt nødvendig å ta hensyn til sporene. Demoens installasjonsfil er på 560 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden