Sensible Soccer 2006

Har Kuju klart å fange magien fra Sensible Soccer? Nå kan vi finne det ut.

Mange regner Amiga-klassikeren Sensible World of Soccer for å være tidenes beste fotballspill, og for en tid tilbake valgte Codemasters å gjenopplive denne populære serien. Nå kan vi endelig finne ut om det har lykkes utviklerne i Kuju Games å fange magien fra tidligere Sensible Soccer-spill, for i går lanserte Codemasters en demo av spillet.

Som tidligere sees handlingen fra fugleperspektiv, og grafikken er generelt svært tro mot originalversjonene. Det samme gjelder det lille vi får høre av musikk - her er det Richard Josephs klassiske Goal Scoring Superstar Hero som gjelder. Gameplayet virker noe tregere enn i de gamle Amiga-versjonene, og enkelte ting gjøres annerledes, men om du likte dem er sjansene store for at du vil like 2006-versjonen også.

Demoen, som er på 116 MB, lar deg spille som England eller Argentina i en kamp mellom de to lagene. Dessverre kan du kun spille én gang før du kastes ut på skrivebordet , men lastetidene er heldigvis ikke spesielt lange, så du kommer raskt inn i handlingen igjen. Sensible Soccer 2006 skal etter planen lanseres til neste fredag.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden