Sentinel: Descendants in Time

Her er en demo av det nyeste eventyrspillet fra The Adventure Company - Sentinel: Descendants in Time.

I dette spillet får du rollen som skattejegeren Beni, som er på konstant leting etter rikdom. Når spillet starter er han på skattejakt i huler og gravkamre som har tilhørt en teknologisk avansert sivilisasjon. Disse har etterlatt seg en rekke merkelige, høyteknologiske og svært verdifulle maskinerier. Under letingen etter ting av verdi klarer han å vekke opp en vokter, som viser seg å være et hologram som styres av en avansert kunstig intelligens.

Sentinel: Descendants in Time inneholder åtte varierte 3D-verdener som presenteres ved hjelp av Jupiter-grafikkmotoren, som for eksempel ble brukt i det suverene skytespillet No One Lives Forever 2. Sentinel tilbyr et ikke-lineært gameplay og over 20 utfordrende gåter. Spillet er nettopp blitt ferdigutviklet, men kommer ikke i salg i Europa før i februar.

Den nylanserte demoen er på 180 MB og starter i et område som kalles Tomb 35. Etter hvert får du også oppleve en alternativ virkelighet som kalles Maru. Om du skulle sette deg fast på veien, kan du ta en titt på løsningen i demoens "readme"-fil. Demoen kan du laste ned herfra:

Siste fra forsiden