Fortnite - No build

Ser ut som Fortnite uten bygging har kommet for å bli

Graving i spillets filer har avduket «No Build»-modus.

Den nyeste sesongen med Fortnite snudde spillet på hodet, med fjerning av muligheten til å bygge. Etter planen kommer funksjonaliteten tilbake om en drøy uke, men mye tyder på at Epic Games vil fortsette å tilby Fortnite uten bygging for de som er interesserte.

Twitter-bruker «TweaBR» har gravd gjennom spillets filer etter den nyeste oppdateringen. Gravingen avdekket forskjellige varianter av modusen No Build Battle Royale, som vil tilbys i solo, duos, trios og squads.

«Hypex» – en annen som har gransket i Fortnites filer – fant også tilfeller hvor Epic har justert tipsene som dukker opp under spillets lasteskjermer, slik at det nå står «i moduser der bygging er tilgjengelig».

Fortnite uten bygging har blitt en omdiskutert endring for skytespillet. Mange storkoser seg med den mer skytefokuserte opplevelsen, mens andre mener at identiteten til Fortnite har forsvunnet.

Uansett fortsetter spillere å pøse penger inn i spillet. Epic lovet nylig å gi hundre prosent av inntektene fra kjøp i spillet til humanitære tiltak i Ukraina, og per tirsdag 22. mars hadde aksjonen samlet inn vel over 400 millioner kroner.

LES OGSÅ: Snart kan du spille som Snoop Dogg i Call of Duty: Warzone »

Siste fra forsiden