– Sex i spill er tullete

BioShock-skaper har ikke noe til overs for hete, interaktive scener.

Det renner ikke akkurat over spill som inneholder grafiske sexscener, og akkurat det mener BioShock-skaper Ken Levine er bra. Han mener sex i spill rett og slett er tullete.

Testet Virtual Jenna, Ken?

– Det handler ikke om å være interaktive. Det er mer at folk ikke forstår hva greia er for noe, sier Levine til VG247.

Og han fortsetter:

– Nakenhet i spill er ikke nakenhet. Det er dukker uten klær. Det føles bare dumt å ha det med i spill nå, for igjen; dukker uten klær. Det føles som filmen Team America. Sammenlign sexscener i Team America med sexscener i for eksempel Black Swan.

Levine var med å lage det originale BioShock, som ble en kritikersuksess. I disse dager jobber han med det tredje spillet i serien, BioShock Infinite. Vi så på spillet i fjor, og lot oss rive med.

– Dette blir stort, folkens. Det blir stort, spektakulært, stemningsfylt og voldsomt. Selv om vi bare fikk en liten smakebit, ble vi enormt sultne på mye mer. Irrational virker å bygge videre på jobben de gjorde i det første BioShock, og Columbia makter å frembringe følelser og nysgjerrighet. Symbolikken er også tung, her finner vi stikk mot imperialisme og høyrevridde konservative, skrev jeg i min sniktitt.

Infinite kommer til PC, Xbox 360 og PlayStation 3 en gang neste år.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden