Shade: Wrath of Angels

Black Element har nå lansert en demo av det overnaturlige actioneventyrspillet Shade: Wrath of Angels. Her får du kjempe mot demoniske horder i en guffen middelaldersk landsby.

Shade: Wrath of Angels er et tredjepersons actioneventyrspill, hvor du spiller en pensjonert soldat som er på leting etter broren din i en gammel østeuropeisk landsby. Her er det imidlertid mye som ikke stemmer helt, og det tar ikke lang tid før du kjemper mot zombie-soldater i middelalderen og monstre i det gamle Egypt.

Spillet kommer med over 30 brett, mer enn 20 fiender, magi og en haug med spennende våpen til bruk i nærkampsituasjoner. Du får også enkelte våpen som kan brukes på avstand, men fokus i dette spillet er på sverd, klubber og andre våpen som innebærer at du må tett opp til motstanderne for å sende dem tilbake til den mørke dimensjonen de kom fra.

Demoen inneholder en omfattende øvingsdel og et brett. Den burde gi et rimelig godt inntrykk av hva dette spillet har å by på. Installasjonsfilen er på 85 MB, og kan lastes ned herfra:

Cenega og Black Element har også lansert en 17 MB-stor film fra spillet, som du kan finne her:

Siste fra forsiden