Sherlock Holmes: The Awakened Remastered Edition

Ny og forbedret utgave

Sherlock Holmes vikles inn i Cthulhu-mytoset i dette dystre eventyrspillet.

Sherlock Holmes: The Awakened kom først ut i 2007, og var et førstepersons eventyrspill som ikke fulgte den typiske Myst-stilen, men lot spillerne navigere seg fritt i tredimensjonale omgivelser.

Uhyggelig skjermbilde fra originalversjonen av spillet.

Nå er utviklerne snart klare med en forbedret versjon av spillet. Denne tilbyr blant annet tredjepersons synsvinkel, et forbedret hjelpesystem og forbedret grafikk (blant annet med nye lys- og skyggeeffekter).

Som i originalspillet spiller du den populære detektiven Sherlock Holmes (og assistenten hans, Dr. Watson), i et mysterium som etter hvert viser seg å ha overnaturlige og svært uhyggelige overtoner.

Den nylanserte demoen lar deg prøve deg i skoene til både Sherlock Holmes og Dr. Watson, og foregår i Londons havnemiljø. Her må du prøve å spore opp en havnearbeider som kan ha vital informasjon om saken du jobber med.

Demoens installasjonsfil er på 570 MB.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

For mer informasjon om The Awakened, samt andre eventyrspill i samme serie, kan du ta en titt på Frogwares Sherlock Holmes-nettsted.

Siste fra forsiden