Sherlock Holmes: The Awakened

Mesterdetektiven Sherlock Holmes vikles inn i en overnaturlig konspirasjon inspirert av det mørke Cthulhu-universet.

Sherlock Holmes: The Awakened er et eventyrspill der vi følger Arthur Conan Doyles mesterdetektiv på nye eventyr. I motsetning til mange andre eventyrspill, bruker The Awakened full 3D-grafikk, og flere av de logiske nøttene benytter seg visstnok av spillets simulering av både lys og fysikk.

Du må blant annet lyse opp mørke steder med fakler for å se skjulte ting og bruke spillmiljøet til din fordel for å nå områder hvor du ellers ikke ville kunne komme til.

En annen nyhet er at historien denne gangen inneholder kraftige overnaturlige elementer, inspirert av H.P. Lovecrafts Cthulhu-mytos. Handlingen starter ved Themsen i London, hvor mystiske og ritualistiske drap fanger mesterdetektivens interesse, og etterforskningen tar ham på en mørk og dyster reise verden rundt.

Sherlock Holmes: The Awakened kom opprinnelig ut i februar her til lands, men nå har utviklerne endelig fått summet seg til å lansere en engelskspråklig demo av spillet. Denne lar deg teste en tidlig del av spillet. Installasjonsfilen er på 500 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden