Sherlock Holmes vs. Arséne Lupin

Sherlock møter fransk mestertyv

Her er en spillbar demo av det nye Sherlock Holmes-spillet, hvor den berømte detektiven må utmanøvrere en fransk mestertyv.

Den berømte detektiven Sherlock Holmes har en ny utfordring å hanskes med. Den franske mestertyven Arséne Lupin har nemlig kunngjort at han vil stjele fem verdifulle skatter fra London, og Scotland Yard klarer naturligvis ikke å stoppe tyveriene alene.

Her tenkes det så det knaker.

Sherlock Holmes vs. Arséne Lupin (eller Sherlock Holmes: Nemesis, som spillet heter i USA og Storbritannia) er et pek og klikk-eventyr der du må lede Holmes gjennom en rekke tredimensjonale omgivelser på jakt etter spor.

Utviklerne i Frogwares lover en autentisk gjenskapelse av attenhundretallets London, hvor du får besøke massevis av kjente landemerker (som Buckingham Palace og Tower of London).

Nå har de lansert en engelskspråklig demo av spillet, som i følge pressemeldingen skal inneholde flere timers gameplay. Installasjonsfilen er på 645 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden