Ship Simulator 2008

Skip ohoi! Her er en demo av Ship Simulator 2008.

Ship Simulator 2008 bygger videre på gameplayet fra forgjengeren, men kommer med flere spennende nyheter. Blant annet blir det mulig å reise ut på åpent hav, og i tillegg har spillet fått realistisk bølgesimulasjon som sørger for nye utfordringer (spesielt for spillere som lett blir sjøsyke).

I tillegg til det åpne havet får vi også tre nye havneområder, nemlig San Fransisco, Southhampton og Marseilles. Spillerne vil kunne ta kontroll over ni nye skip og båter, inkludert flere ferjer, en luftputebåt, et massivt containerskip, en oljetanker og en redningsbåt.

Det er denne redningsbåten vi får teste i den nylanserte demoen av spillet, hvor vi må ut for å redde mannskapet på en yacht som har trøbbel i uværet. Utgiver Lighthouse Interactive forteller at demoen lar oss teste en rekke av de nye elementene i spillet, slik som muligheten til å seile fra ett miljø til et annet og oppleve ulike værforhold (samt store bølger) på turen.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Demoens installasjonsfil er på beskjedne 150 MB.

Siste fra forsiden