Si hei til gjengen du får spille som i Halo 5

Master Chief står side om side med gamle venner.

Blue Team, go!
Game Informer, Microsoft

I Halo 5: Guardians får du og opp til tre venner spille sammen som Master Chief og gjengen i myteomspunne Blue Team. Dette melder Game Informer.

Enheten har vært sentral i Halo-fiksjonen, og er en gruppe som har kjempet side om side med Master Chief flere ganger. Dette blir likevel den første gangen de fire blir spillbare sammen i et Halo-spill.

Gjengen består av Master Chief, Linda, Kelley og Fred. Spiller man alene vil de tre nykommerne dukke opp i mellomsekvenser, og spilleren vil kunne gi de ordre. Samarbeider man derimot med tre venner, vil man kunne ta kontroll over alle i kampanjen. Alle har ulike våpen og ferdigheter å by på.

Nathan Filli… nei, Edward Buck het han, ja.

Som fansen sikkert har fått med seg skal man også spille som spartaneren Jameson Locke i løpet av spillet. Han tar over stafettpinnen etter at Master Chief og Blue Team blir meldt som savnet.

En gammel kjenning fra Halo 3: ODST dukker også opp i høstspillet. Sersjant Edward Buck, som er skulptert etter skuespiller Nathan Fillion, skal være en del av spillet.

Vi tipper vi får vite enda mer om Halo 5: Guardians under Microsofts E3-konferanse om en knapp uke. Den begynner 15. juni klokken 18:00.

Friskmeldt samling

Er du litt rusten på Halo-historien tror vi det er trygt å plukke opp Halo: The Master Chief Collection nå. Samlepakken inneholder de fire første Halo-spillene, med muligheten for å kjøpe med Halo 3: ODST. Ved lansering i fjor høst var pakken dog et eneste rot – nettkamper fungerte svært dårlig, og flere meldte om alvorlige tekniske problemer.

Dersom du var en av de som brente deg på samlepakken da den ble lansert med store problemer i fjor høst, skal du allerede ha fått Halo 3: ODST helt gratis.

Det er ikke bare Halo som er i fokus hos Microsoft for tiden.
Gears of War blir pusset opp for Xbox One »

Siste fra forsiden