Sid Meier's Pirates! er ferdigutviklet

Atari og Firaxis har nå kunngjort at Sid Meier's Pirates! er ferdigutviklet. Snart kan du ha piratene i din egen stue.

Det som kan kalles en hybrid mellom actionspill, rollespill og strategispill er nå ferdig utviklet og godkjent. Atari lanserer spillet 3. desember, og sørger dermed for å ha tittelen klar til julehandelen. Vinterkulden kan trygt isoleres med disse blodheite piratene.

I Sid Meier's Pirates! tar du rollen som en piratkaptein i Karibien på det 17. århundre hvor du utforsker langstrakte hav, utkjemper farefulle sjøslag og gjennomfører spennende dueller. Du begynner som en lavt rangert pirat-wannabe, og derfra jobber du deg oppover. Forhåpentligvis ender du opp som en fryktet pirat, gjerne med øyelapp og treben.

Utviklerne lover flere nye muligheter, samt forbedringer av mulighetene man hadde i originalen. Sid Meier's Pirates! kjører også på en ny spillmotor som i følge utviklerne vil levere spektakulær 3D-grafikk og nydelig surroundlyd. Andre spill som bruker Gamebryo-motoren er storspill som Morrowind og Dark Age of Camelot.

Spillet vil også komme i en spesialutgave med masse bonusmateriale, blant annet en Sid Meier's Pirates!-t-skjorte og et kart over spillverdenen. Vi kommer tilbake vår vurdering av spillet så snart spillet blir tilgjenglig på piratmarkedet. Yarr!

Siste fra forsiden