Sid Meiers sjørøvere til PSP

Nyversjonen av Sid Meier-klassikeren Pirates! er snart klart til å sette seil på PSP.

Sid Meier's Pirates er en herlig sjangerblanding der du får rollen som en pirat i det Karibiske hav. Gjennom både action, handel og strategi må du sikre deg både rikdom og berømmelse, ved å plyndre skip og byer, sjarmere guvernørdøtre i senk, ta del i dueller og sjøslag og lete etter skjulte skatter på ubebodde øyer.

PSP-versjonen kommer med mulighet for trådløs flerspiller for opp til fire spillere, samt nye skattejakter og andre nyheter i forhold til det vi fikk i versjonene til PC og Xbox, som ble lansert for en stund siden.

Mesteren selv, Sid Meier, forteller at han og resten av utviklerne hos Firaxis elsker de nye mulighetene håndholdte systemer som PSP gir dem. Han forteller at Pirates! på PSP vil tillate spillerne å leve det heroiske piratlivet mens de er på farten (noe de gamle sjørøverne også var).

Lanseringen av Sid Meier's Pirates! for PSP skal i følge pressemeldingen fra 2K Games finne sted 23. februar. Om du ønsker mer informasjon om spillet, kan du lese vår omtale av PC-versjonen.

Siste fra forsiden