Silent Hunter 4 kunngjøres

Ubisoft fortalte i dag litt om den fjerde utgivelsen i ubåtserien Silent Hunter.

Den klassiske og svært populære ubåtsimulatorserien Silent Hunter får sin fjerde installasjon neste vår. Dette forteller Ubisoft i en pressemelding i dag. Spillet har fått tittelen Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific, og vi loves spennende og intens action på dypet av Stillehavet.

Som skipper på en amerikansk ubåt står du nok en gang overfor farlige fiender. For å vinne må du administrere et stort mannskap, og sørge for å bli forfremmet og få oppgraderinger for din innsats underveis.

På vei mot målet vil du oppleve virkelighetsnær og spektakulær grafikk og lyd gjennom mangfoldige oppdrag. Totalt får vi femten brett med hver sine spesielle belønninger og unike opplevelser. Opp til åtte spillere via LAN eller fire via Internett kan enten samarbeide, eller kjempe mot hverandre i flerspillermodusene. Mange av oppdragene som utføres sammen med andre via nettet er ferdigscriptet, men unike oppdrag kan også genereres der og da.

– Silent Hunter-serien er en legendarisk franchise som uten tvil setter standarden for ubåtsimulatorer. Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific fortsetter denne tradisjonen med utrolig grafikk, autensitet og et dypt gameplay, forteller Tony Key, visepresident for markedsføring i Ubisoft.

Stort mer vil ikke Ubisoft fortelle oss foreløpig. Vi videreformidler informasjon så snart vi vet mer.

Siste fra forsiden