Silent Storm: Sentinels

Silent Storm slo knockout på alt annet i sin sjanger da det kom ut i fjor høst. Nå er ekspansjonspakken snart i salg, og JoWood har akkurat gitt ut en engelskspråklig demo.

Silent Storm er et turbasert strategispill som foregår under andre verdenskrig, hvor du kontrollerer en liten, men slagkraftig, gruppe soldater på oppdrag bak fiendens linjer. Spillet er i full 3D, og kommer med fullstendig ødeleggbare omgivelser, noe som påvirker gameplayet i svært stor grad. I tillegg inneholder spillet fremtredende rollespillelementer og en ikke-lineær kampanje. Vi gav spillet karakteren åtte, og omtalen kan du finne ved å følge lenken under.

Silent Storm: Sentinels er den første (og sannsynligvis eneste) ekspansjonspakken til spillet, og foregår i tiden etter andre verdenskrig. Det viser seg at den ondsinnede organisasjonen Thor's Hammer (som også skapte problemer i originalspillet) er på ferde igjen, og målet deres er totalt verdensherredømme. Dette har fått en gruppe spesialtrente soldater fra begge sider av krigen til å slå seg sammen i en hemmelig styrke, hvis mål det er å hindre Thor's Hammer i å få gjennomført planene sine.

Dette introduserer nye elementer til gameplayet. Organisasjonen du spiller for har en egen økonomi, og for å få penger må du utføre oppdrag på vegene av forskjellige land. I tillegg kan du plukke med deg våpen og utstyr fra slagmarken som du kan bruke til å fylle opp lagrene dine, eller selge dem for å hyre bedre leiesoldater eller kjøpe informasjon. Dessuten må du drive teknologisk forskning for å få bedre utstyr etter hvert.

Den engelskspråklige demoen av Silent Storm: Sentinels er på 296.5 MB, og inneholder tre oppdrag ("Eliminate informers", "Protect captured Sentinels" og "Search the abandoned mine for valuable documents"). Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden