Silverfall

Actionrollespillet Silverfall foregår i en verden splittet av konflikten mellom magi og vitenskap. Her er en spillbar demo.

Silverfall er et actionrollespill hvor handlingen foregår i en fantasiverden full av magi og mektige maskiner. Siden tidenes morgen har innbyggerne vært avhengige av de mektige elementaltrollmennene, men nå har man oppfunnet dampmaskiner som på mange måter har gjort trollmennene overflødige. Den nye teknologien har også fått motstandere, som har valgt å gå tilbake til et mer naturlig levevis.

Pene omgivelser i Silverfall

Denne splittelsen har ført til konflikter, som onde makter har vært raske til å utnytte. Det er med andre ord behov for helter, og her kommer selvsagt du inn i bildet. Sammen med opp til to kompanjonger må du legge ut på en episk reise for å redde verden fra det truende mørket.

Spillet kommer med store og åpne områder som du kan utforske og plyndre, over 150 ulike monstre (inkludert noen temmelig enorme beist) og over 130 magiske formularer og egenskaper. Dessuten fortelles det at valgene dine påvirker historiens gang, samtidig som de avgjør hvor godt gruppen din klarer å samarbeide.

Silverfall har to forskjellige flerspillermoduser. Den første gir deg mulighet til å spille gjennom enspillerkampanjen sammen med en venn eller to, mens den andre kommer med mulighet for kooperativt spill eller kamp mot andre grupper (for opp til åtte spillere).

Den nylanserte demoen lar deg spille deg frem til nivå femten, og rekruttere opp til to kompanjonger. Totalt får vi tre spillområder, og den enorme filstørrelsen på cirka 1,4 GB skyldes at den engelskspråklige demoen inkluderer høyoppløsningsteksturer (som i stedet ble gitt ut som valgfritt tillegg for de som lastet ned den tidligere lanserte franske demoen).

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden