SimBin kunngjør GT Legends

Etter suksessen med superseriøse GTR, har SimBin kunngjort at de jobber med enda en bilsimulator. Denne gangen får vi sette oss inn i klassiske fartsmonstre fra seksti- og syttitallet.

I GT Legends blir vi tatt med tilbake til tiden da menn var menn og biler var biler (og ikke datamaskiner på hjul). SimBin har skaffet seg de nødvendige lisensene til å gjenskape FIA GTC '65, FIA TC '65 og FIA GTC-TC '76, med over nitti klassiske bilmodeller, som Porsche 906, Ford Mustang, Corvette Stingray, Austin Mini Cooper S, Ford Capri og Mercedes 300. Disse fartsmonstrene får svi gummi på noen av tidenes mest berømte europeiske baner.

Spillet skal komme med en rekke forskjellige spilltyper, samt fem ulike vanskelighetsgrader, slik at det forhåpentligvis blir litt mer nybegynnervennlig enn det autentiske men uhyggelig vanskelige GTR. Det ser også ut som at spillet får et sårt trengt karrieremodus, da pressemeldingen fra SimBin forteller at kun de beste førerne vil kunne få råd til å skaffe de ypperste bilene for laget sitt.

Ellers loves vi en ny spillmotor, forbedret grafikk og det samme fokuset på realisme som GTR hadde. Det ser ut til at spillet skal lanseres mot slutten av året.

Her er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden