SimBin kunngjør WTCC-spill

Simulatorspesialistene hos SimBin har kunngjort RACE: The WTCC Game, det offisielle World Touring Car Championship-spillet.

RACE: The WTCC Game kommer med alle bilene, førerne og banene fra årets WTCC-mesterskap. Spillet benytter seg av seriens offisielle toløpsformat, hvor de åtte beste førerne fra det første løpet får bytte plass på starten av løp nummer to. Hvert løp tar 20 minutter, og vinneren er føreren med flest poeng etter begge løpene.

SimBin forteller at spillet får en realistisk skademodell, og at de datastyrte motstanderne er "tøffe med stor T". Spillet støtter også flerspiller for hele 26 spillere samtidig, og i tillegg kan du laste opp resultatene dine til globale poengtavler for å se hvordan du ligger an i forhold til verdenseliten.

For første gang i et SimBin-spill vil frontruta grises til av gjørme, gummi og uheldige innsekter underveis, og dette vil simuleres både visuelt og med lyd. Om frontruten blir for grisete (eller det begynner å regne - SimBin skryter også av dynamiske værendringer) kan du selvsagt skru på vindusviskerne.

Takket være et tett samarbeid med Eurosport vil repriser og kameravinkler se svært autentiske ut. Simbin har også samarbeidet med alle fabrikantene i WTCC-serien for å skaffe all nødvendig informasjon for å gjenskape mesterskapet på en så autentisk måte som mulig. SimBin forteller at spillet har representert en ny utfordring for studioet, etter som det er stilmessig svært annerledes enn tidligere spill fra dem.

For mer informasjon kan du besøke spillets offisielle nettsted. SimBin forteller at de vil komme med ytterligere informasjon, samt en utgivelsesdato (og forhåpentligvis noen skjermbilder) på Games Convention, som finner sted i Leipzig i slutten av neste uke.

Siste fra forsiden