Simmer på byen

EA har nå kommet med den offisielle kunngjøringen av The Sims 2: Uteliv, en ekspansjonspakke hvor simmene får seg en tur på byen.

I følge den offisielle pressemeldingen har The Sims 2 allerede solgt over 4,5 millioner kopier på verdensbasis, og kjenner vi EA rett, har suksessen bare så vidt begynt. Nå har de kunngjort den andre i det som sannsynligvis blir en lang rekke med ekspansjonspakker, og denne gangen er fokuset på uteliv og dating.

I denne ekspansjonspakken får simmene dine muligheten til å besøke alle de hotteste stedene i byen, hvor de kan prøve å tilfredsstille et helt nytt sett med aspirasjoner som kun har med gledessøking å gjøre. I tillegg kan de treffe andre simmer og utforske kjærligheten ved hjelp av et nytt "dating gameplay".

The Sims 2: Uteliv (som heter The Sims 2: Nightlife på engelsk) kommer ogs med 125 nye objekter, inkludert et DJ-bord og noe som heter "Electro Dance Sphere". Dermed får du muligheten til å designe din egen eksklusive nattklubb om du skulle ønske det.

The Sims 2: Uteliv skal etter planen lanseres til høsten. For mer informasjon om The Sims-franchisen, kan du besøke det offisielle nettstedet ved å følge lenken nederst.

Siste fra forsiden