Simmer på skolebenken

EA har nå overrasket alle ved å kunngjøre at de jobber med en ekspansjonspakke til The Sims 2.

Den første ekspansjonspakken til The Sims 2 får navnet The Sims 2: University, og kommer til å fokusere på simmenes liv som ungdommer. Her foregår handlingen på college, og simmene får stifte blant annet bekjentskap med tung festing og utrivelige eksamener. De kan velge mellom 11 fag og du må sørge for at karakterene deres ikke går ad undas, samtidig som du sikrer dem et sosialt liv. Om de kommer gjennom college uten å la festingen ta overhånd, vil de kunne åpne opp fire nye karrieremuligheter.

Ønskene og redslene til simmene dine vil nå være relatert til hverdagen på college, og disse vil være knyttet til simmenes sosialliv og akademiske mål. Ekspansjonspakken kommer også med en rekke nye collegerelaterte belønninger for de som klarer å sørge for at simmene sine rutinemessig oppnår målene sine.

Livet på college preges naturligvis av fester, men simmene dine får også mulighet til å ta del i rampestreker og bli med i studentklubber. I tillegg må de holde orden på økonomien sin, gjerne ved å ta på seg deltidsjobber. De mer lyssky simmene kan bli med i hemmelige brorskap og trykke falske penger.

The Sims 2: University skal etter planen lanseres til mars neste år, og vil naturligvis ikke fungere uten at du allerede har installert The Sims 2.

Siste fra forsiden