Simpsons-kunngjøring om kort tid?

The Simpsons regnes som en av tidenes beste humorserier. Nå tror GameSpot at det snart kommer et nytt Simpsons-spill.

Amerikanske GameSpot oppdaget nylig en spennende side på nettstedet til Electronic Arts. Her fant de romertallet XXII og en nedtelling, som ville bli ferdig onsdag ettermiddag (GameSpot-tid – sannsynligvis natt til torsdag her til lands).

Slik så nettstedet ut før det ble fjernet

GameSpot mente dette måtte være en liten harselas med Take 2 og deres "teaser"-nettsted for GTA IV (som viste romertallet IV og en nedtelling). Det stod aldri spesifisert på nettstedet at det var snakk om et nytt Simpsons-spill, men bakgrunnen var Simpsons-gul, og teksten var generelt ganske tegneserieaktig.

Dessuten har GameSpot telt Simpsons-spillene, og kommet fram til at det totalt har blitt lansert 21 spill basert på franchisen så langt. Electronic Arts har i tillegg kunngjort at de har kjøpt rettighetene til å lage spill basert på serien, og at et av dem vil være basert på den kommende Simspons-filmen.

Electronic Arts har imidlertid fjernet nettstedet etter at det ble oppdaget, noe som sannsynligvis betyr at de ikke er helt klare til å kunngjøre spillet på onsdag likevel. Sannsynligheten er likevel stor for at det ikke er spesielt lang tid igjen til kunngjøringen kommer.

PC PS2 PSP DS PS3 Xbox 360 Wii

Les også

Siste fra forsiden