Simpsons-kunngjøring om kort tid?

The Simpsons regnes som en av tidenes beste humorserier. Nå tror GameSpot at det snart kommer et nytt Simpsons-spill.

Amerikanske GameSpot oppdaget nylig en spennende side på nettstedet til Electronic Arts. Her fant de romertallet XXII og en nedtelling, som ville bli ferdig onsdag ettermiddag (GameSpot-tid – sannsynligvis natt til torsdag her til lands).

Slik så nettstedet ut før det ble fjernet

GameSpot mente dette måtte være en liten harselas med Take 2 og deres "teaser"-nettsted for GTA IV (som viste romertallet IV og en nedtelling). Det stod aldri spesifisert på nettstedet at det var snakk om et nytt Simpsons-spill, men bakgrunnen var Simpsons-gul, og teksten var generelt ganske tegneserieaktig.

Dessuten har GameSpot telt Simpsons-spillene, og kommet fram til at det totalt har blitt lansert 21 spill basert på franchisen så langt. Electronic Arts har i tillegg kunngjort at de har kjøpt rettighetene til å lage spill basert på serien, og at et av dem vil være basert på den kommende Simspons-filmen.

Electronic Arts har imidlertid fjernet nettstedet etter at det ble oppdaget, noe som sannsynligvis betyr at de ikke er helt klare til å kunngjøre spillet på onsdag likevel. Sannsynligheten er likevel stor for at det ikke er spesielt lang tid igjen til kunngjøringen kommer.

Siste fra forsiden