SiN Episodes: Emergence snart ute

Valve har kunngjort at SiN Episodes: Emergence er klart for forhåndsnedlasting over Steam, og at EA gir spillet ut i butikkene.

Vi har måttet vente lenge på fortsettelsen til det heftige skytespillet SiN fra Ritual Entertainment, men nå er det ikke lang tid igjen til vi kan kjøpe første del av de nye episodene - enten over Valve sitt digitale distribusjonssystem Steam, eller i normale spillbutikker, hvor Electronic Arts står for distribusjonen.

Spillet skal lanseres over Steam den 9. mai, mens vi må vente til 11. mai før vi får butikkversjonen i Norge. Om du ønsker å kjøpe over Steam i stedet, kan du allerede i dag forhåndsnedlaste spillet, noe som i utgangspunktet er gratis. Velger du å kjøpe spillet før lansering, får du ti prosent avslag fra den ordinære Steam-prisen, som er 19,95 dollar (ca. 128 kroner).

SiN Episodes: Emergence er den første i en serie episodebaserte spill hvor handlingen foregår i byen Freeport, som kan sees på som en fremtidsversjon av New York, Tokyo og San Fransisco. Spilleren får igjen rollen som oberst John R. Blade, en utslitt militærhelt med ansvar for HardCops - elitestyrken som i lang tid har vært i konflikt med gigantselskapet SinTEK.

I anledning spillets snarlige utgivelse, har Ritual Entertainment lagt ut nytt innhold på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden