Singles: Flirt up your Life!

Nå kan du spille fullversjonen av Singles: Flirt up your Life! gratis i fire timer. Hvis du er gammel nok, da.

Singles: Flirt up your Life! låner svært mye fra knallsuksessen The Sims, men fokuset her er på to personer som bor sammen, og som raskt begynner å innlede et forhold. Din jobb blir å sørge for at dette forholdet fungerer, og hvis du gjør det godt vil de to turtelduene etter hvert ende opp sammen i senga.

I tillegg til å pleie forholdet mellom de to hovedpersonene i spillet må du kjøpe møbler til og innrede leiligheten deres, slik som i The Sims. Dessuten må du sørge for at de grunnleggende behovene til spillkarakterene dine er dekket, ved at de får nok mat og søvn, at de holder seg rene og pene og at de generelt har det rimelig greit. Her er det viktig at de deler litt på pliktene, og hvis samme person stadig må rydde opp etter den andre kan det raskt bli problemer i forholdet.

Spillet inneholder usensurert nakenhet, og kommer med en anbefalt aldersgrense på 18 år. Demonstrasjonsversjonen av spillet fungerer kun i fire timer, men tilbyr ellers alt det fullversjonen kommer med. Hvis du liker det du ser (og vil se mer), må du betale.

Demoen kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden