Sins of a Solar Empire

Strategi i rommet

Nå kan du teste demoen av det kritikerroste strategispillet Sins of a Solar Empire.

Sins of a Solar Empire er et romstrategispill der du får ansvaret for ditt eget interplanetariske imperium. Spillet skiller seg fra sine viktigste konkurrenter på ett viktig område: Handlingen foregår i sanntid.

Denne fredelige planeten blir sikkert snart sprengt i fillebiter.

Sanntidsgameplayet betyr imidlertid ikke at spillet får mer begrenset fokus og skala. Sins of a Solar Empire nemlig er et fullblods imperiebyggingspill, med alle de elementene vi forbinder med sjangeren.

Den nylanserte demoen gir deg tilgang til alle spillets funksjoner, men er begrenset til nitti minutters spilletid.

Her får du teste fire øvingsoppdrag, to små kart med to KI-motstandere og et tilfeldig generert medium-kart med opp til tre KI-motstandere. Demoens installasjonsfil er på 537 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Uheldigvis har ikke utgiver Stardock lansert Sins of a Solar Empire i europeiske butikker enda, og for øyeblikket er det ikke klart om de kommer til å gjøre det (på tross av svært stor suksess i amerikanske butikker).

Du kan imidlertid kjøpe spillet, som har fått glitrende kritikk i USA, direkte fra Stardock. Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon. Alternativt kan du lese vår sniktitt.

Siste fra forsiden