Ski Racing 2005 feat. Hermann Maier

Lyst til å teste skiforholdene i Kitzbühel sammen med Hermann Maier? Det nærmeste du kommer blir vel denne demoen.

Vintersesongen er egentlig ganske fin, spesielt med tanke på sport. Antallet kjedelige fotballkamper og friidrettskonkurranser synker betraktelig, og i stedet fylles helgene med ordentlige idretter, som langrenn, hopp og alpint. Heldigvis er det ikke bare vi nordmenn som liker skisport, østerrikerne gjør det også, og nå skal JoWooD snart lansere et nytt skispill.

Ski Racing 2005 feat. Hermann Maier fokuserer som lisensen tilsier på alpint, og kommer til PC, PS2 og Xbox (PC-versjonen har akkurat blitt ferdigutviklet og sendt til kopiering). Vi får utfolde oss i alle verdenscupdisiplinene (altså slalom, storslalom, Super-G og utfor), og spillet kommer med alle løypene i årets alpinsesong, samt et innebygd redigeringsverktøy som lar deg lage nye løper.

Demoen tar for seg utforbakken i Kitzbühel (Hahnenkamm), og er på 43 MB. JoWooD forteller forøvrig at noen antakeligvis vil oppleve at skjermen blir sort i 10-15 sekunder under innlastingen, men at dette ikke er noe å bekymre seg over. Du finner demoen her:

Siste fra forsiden