Ski Racing 2006

Med vinteren kommer snø. Med snøen kommer skiidrett, og med skiidretten kommer skispill. Her er Ski Racing 2006.

Fjorårets Ski Racing-spill ble en suksess for JoWood og den svenske utvikleren Coldwood Interactive. I år er de tilbake med Ski Racing 2006, som bygger videre på det solide fundamentet fra fjorårsutgivelsen, samtidig som vi får noen nye funksjoner som vi kan glede oss over.

Ski Racing 2006 lar deg slå deg løs i fire disipliner; slalom, storslalom, Super-G og utfor. Spillet kommer med en rekke forskjellige spillmoduser, inkludert en karrieremodus hvor du får arbeide deg mot toppen av det internasjonale alpintsirkuset. Du kan velge om du vil bruke tredjepersons eller førstepersons synsvinkel, og utviklerne skryter av et avansert animasjonssystem som sikrer at spillfiguren har svært autentiske bevegelser.

Spillet kommer med alle løypene fra 2005/2006-sesongen, og disse er modellert ved hjelp av GPS-data, slik at de blir så riktige som mulig i forhold til virkelighetens versjoner. For de av dere som synes ekte navn er viktig, skryter JoWood av at verdenskjente stjerner som Herman Maier, Kalle Palander og Daron Rahvles dukker opp i spillet. Mer informasjon kan du få ved å besøke det offisielle nettstedet.

Alternativt kan du prøve spillet selv, ved hjelp av den nylanserte demoen. Denne inneholder Kitzbuhel-banen (i disiplinen utfor), og du kan spille den i "free-run" modus, samt sammen med en venn, ved hjelp av delt skjerm. Demoen er på ca. 180 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden