Skolemareritt i Obscure II

Grøsseren Obscure får en etterfølger, og den spennende kooperative modusen fra originalspillet er fortsatt med.

Grøsserspillet Obscure: Learn about Fear foregikk på en skole der ting ikke var helt som de skulle. Spillet hadde mange gode elementer, men det beste var utvilsomt muligheten til å spille gjennom det hele sammen med en venn.

Nå får Obscure en etterfølger, som har fått det fantasifulle navnet Obscure II. Her foregår handlingen fire år etter hendelsene i originalen, og de overlevende ungdommene har startet på college. Etter oppdagelsen av en merkelig plante begynner ting gradvis å gå galt, og snart må de nok en gang kjempe for å overleve.

Obscure II følger seks ulike elever, og alle er spillbare og har unike egenskaper. Underveis kan du bytte mellom figurene, men om originalen er noe å gå etter, vil det ikke være noen overraskelse om utvalget blir litt slankere etter hvert.

Som i originalspillet kan du spille gjennom spillet sammen med en venn, men om du ikke har noen tilgjengelig vil du likevel slippe å være helt alene. Da vil nemlig datamaskinen styre partneren din, og hjelpe deg i vanskelige situasjoner. Du kan når som helst velge om partneren skal være datastyrt eller menneskestyrt.

I løpet av spillet vil dere møte en hel haug uhyggelige monstre som dere enten må komme unna eller drepe. Heldigvis får dere en rekke våpen til rådighet, men ammunisjon er det aldri spesielt mye av, så det lønner seg å passe på at hvert skudd teller. Vold er uansett ikke alltid løsningen, og du må også løse en rekke gåter.

Obscure II kommer til PC, PS2 og Wii, og lanseringen vil finne sted i løpet av årets fjerde kvartal. Spillet skal gis ut av nederlandske PlayLogic.

Siste fra forsiden