Skools Out

MuckyBaby, som består av folkene bak Startopia og Urban Chaos, har akkurat lagt ut en demo av deres nyeste prosjekt; Skools Out.

Skools Out ser ut til å låne litt fra klassikeren Skool Daze, som burde være kjent for de fleste som har vært med i spillscenen en stund. I dette spillet får du rollen som den unge skoleeleven Derek, som har en svært viktig oppgave foran seg.

Problemet Derek står over for er følgende: Om 20 dager vil de lite flatterende karakterene hans bli sendt til foreldrene, som fortsatt lever i den tro at vesle Derek er et skolelys og lærerens yndling. Årets karakterer er de dårligste han noensinne har fått, og hvis foreldrene får se dem er han i store problemer.

Nå har det heldigvis slik at skolen har en korrupt vaktmester. Denne vaktmesteren sitter på passordet til rektors datamaskin, og med dette passordet vil Derek kunne få tilgang til filene hvor karakterene hans er lagret. Vaktmesteren er ikke med på denne operasjonen for å være snill, og krever en ganske høy sum penger for passordet.

Nå får Derek 20 dager på seg for å skaffe den nødvendige pengesummen. Spillet foregår i og rundt skolen, midt i skoletiden. Hvis Derek skulker må han passe på å ikke bli oppdaget, for gjør han det vil han få anmerkning i boka. Hvis han får for mange av disse vil han bli utvist, og det vil åpenbart ikke hjelpe ham mye.

Undervisningen i Skools Out får form av et quiz-spill, og inneholder over tusen spørsmål som må besvares. Spillets miljøer er laget i full 3D, og spillet kommer med et åpent gameplay som tillater deg å spille det slik du selv ønsker. For å hjelpe deg å oppnå målene dine kan du utføre en rekke rampestreker og benytte deg av din trofaste sprettert.

Skools Out blir tilgjengelig for kjøp (via nedlasting) direkte fra MuckyBaby sitt nettsted i løpet av mai. I august vil det også komme i salg i butikker rundt om i verden, men om vi får se det i norske butikker er en annen sak.

Demoen er for øyeblikket kun tilgjengelig fra MuckyBaby sin hjemmeside. Her er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden