Skrekk på landsbygda

Eventyrspill fra Wales

Det keltiske eventyrspillet Rhiannon kommer til Europa mot slutten av året.

Lighthouse Interactive har kunngjort at de vil utgi skrekkeventyrspillet Rhiannon: Curse of the Four Branches en gang i løpet av fjerde kvartal i år. Spillet er utviklet av Arberth Studios fra Wales og var tidligere kjent som Rhiannon: Beyond the Mabinogion.

Hva er sjansene for at det er noe skummelt i kjelleren?

– Arberth Studios har laget en øyeblikkelig klassiker takket være en blanding av gamle myter fra Wales og en skikkelig skummel historie. Rhiannon kommer garantert til å gi gysninger til europeiske spillere, hevder Lighthouse-sjef Erik Schreuder i en pressemelding.

Rhiannon foregår på landsbygda i Wales og dreier seg om eldgamle åndevesener og en tenåringsjente som hjemsøkes av dem. Jenta heter Rhiannon og har nylig flyttet inn på den gamle gården Ty Pryderi sammen med foreldrene. Det tar ikke lang tid før de lokale åndene begynner å plage henne med merkelige lyder og skremmende syn.

Foreldrene hennes blir bekymret og bestemmer seg for å ta henne med bort fra gården. De gir deg oppgaven med å utforske huset mens de er borte og finne ut hva som egentlig foregår. Du må avdekke sannheten om Ty Pryderi og dets overnaturlige beboere. Hvis du ikke kan stoppe dem må stakkars Rhiannon bøte med livet.

Rhiannon: Curse of the Four Branches er et tradisjonelt pek og klikk eventyrspill og oppleves fra et førstepersonsperspektiv. Spillet foregår i nåtiden, men bygger på keltiske myter og sagn, spesielt verket Mabinogion.

Vi loves 20 til 30 timer med spilling, massevis av oppgaver å løse og musikk som skal få det til å gå kaldt nedover ryggen.

Siste fra forsiden