Slaget om Azeroth braker løs i august

World of Warcrafts syvende utvidelse har fått slippdato.

World of Warcraft: Battle for Azeroth skal lanseres 14. august 2018. Det har lenge vært kjent at nettrollespillets syvende utvidelse skulle komme en gang til sommeren, men nå har Blizzard altså avslørt den offisielle slippdatoen.

Lær mer om Island Expeditions-modusen. (Video: Blizzard)

Ved siden av datoen har utvikleren også forklart litt mer om utvidelsens Island Expeditions-modus. I videoen til høyre forteller modusens designere hvordan de har kombinert elementer av spiller-mot-spiller og spiller-mot-miljø for å skape en fersk opplevelse for World of Warcraft-fans.

Ellers løfter Battle for Azeroth nivåtaket til 120, lar spillere utforske helt nye områder og introduserer Allied Races – nye varianter av rasene som allerede finnes i spillet. I tillegg venter som alltid nye oppdrag, utfordringer, grotter og raids og en drøss med våpen og annet utstyr.

Inviterer til testing

De som ønsker kan forhåndsbestille ekspansjonen allerede nå, enten i fysisk eller digital utgave. Dette gir blant annet et gratisløft opp til erfaringsnivå 110, samt tidlig tilgang på de fire første Allied-rasene.

Foretrekker du å vente med kjøp kan du i stedet registrere deg som betatester på spillets nettsider. Registrering garanterer riktignok ikke deltakelse, men alle som plukkes ut får sjansen til å prøve Battle for Azeroth før lanseringen. Blizzard har foreløpig ikke sagt når betaperioden vil avholdes.

Blizzard vil også åpne «vanilla»-servere til World of Warcraft.
Det blir riktignok lenge til vi får ta turen tilbake til nettrollespillets begynnelse »

Siste fra forsiden