Smarte bomber på PSP

Eidos har kunngjort Smart Bombs, et intelligent hjernetrimsspill til PSP. Her må du redde verden fra AI-kontrollerte bomber.

Smart Bombs utvikles av det britiske studioet Core Design, og skal lanseres samtidig med den europeiske lanseringen av Sony PSP (når denne finner sted vet vi dessverre ikke). Spillet er et intelligent og raskt hjernetrimsspill hvor målet er å hindre en serie bomber fra å eksplodere. Hver bombe er delt opp i deler som må desarmeres i en etter en, for at spilleren til slutt skal nå detonatoren og redde dagen.

Smart Bombs tilbyr en innholdsrik historiebasert enspillerkomponent, samt modusene "arcade" og "challenge". I tillegg kan opp til fire spillere kjempe mot hverandre i flerspiller. Historien følger en gruppe bombeeksperter som har blitt kalt inn for å hindre et intrikat nettverk med såkalte AI-bomber å sprenge i luften.

Core Design forteller at de har jobbet tett med Sony for å sørge for at spillet utnytter seg maksimalt av PSP-konsollen. Grafikken er i 3D, og det hele ser rimelig overbevisende ut. Stilen minner litt om klassiske hjernetrimspill av den typen vi så massevis av før i tiden, men som dessverre er alt for sjelden i disse dager.

Smart Bombs er det første spillet fra Core Design etter at studioet ble tvunget til å gå gjennom en intern restrukturering da lanseringen av Tomb Raider: Angel of Darkness viste seg å bli stor skuffelse for både Eidos og spillmiljøet, og det blir definitivt spennende å se hva de hva de får til med denne tittelen.

Siste fra forsiden