Sniper Elite

Her er en nylansert demo av Sniper Elite, et spill som har overrasket mange med sitt taktiske gameplay.

Sniper Elite starter der mange spill slutter; Berlin april 1945. Det tredje riket står for fall og de allierte styrkene kjemper seg inn på vestsiden mens den Røde Armé trykker på for fullt ved byens østkant. Frykten for at Stalin skal få tak i Hitlers atombombeteknologi er stor blant USAs folkevalgte, og ditt oppdrag er å hindre at teknologien faller i bolsjevikenes hender.

Sniper Elite ser i utgangspunktet ut som et helt standard skytespill basert på andre verdenskrig, men er et eksempel på at utseende i noen tilfeller kan bedra. Spillet har nemlig fått mye skryt for sitt taktiske og intelligente gameplay, og er langt fra noen enkel Medal of Honor-klone.

Nå kan du teste det selv, ved hjelp av den nylanserte demoen (som strengt tatt burde vært lansert for flere måneder siden, da spillet først dukket opp i butikkene. Denne lar deg prøve deg på hele tre oppdrag, nemlig "Karlsorst: Meet the Informant", "Extract the Agent: the French Cathedral", og "Intercept the Scientists: Secure U-Bahn Station".

Med tanke på at spillets oppdrag er rimelig store burde det være duket for mye gratis underholdning her. Demoens installasjonsfil er på 630 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden