Snøbrettstjerne klar for pikselfjell

Flere detaljer klare

Ubisoft har sluppet ny informasjon om sitt kommende snøbrettspill.

For to år siden annonserte Ubisoft at de ville utvikle et snøbrettspill i samarbeid med den unge atleten Shaun White, som akkurat hadde vunnet olympisk gull i snøbrett. Spillet skulle egentlig utgis i fjor, men ble utsatt til i år.

Realisme og frihet

IGN har fått se en demonstrasjon av Shaun White Snowboarding, og melder at realismen er i høysetet. Her er det ingen overdrevne eller urealistiske triks. Alle triksene du kan utføre har Shaun White selv greid i virkeligheten.

Spillet har fire forskjellige anlegg å kjøre i, inkludert Park City og et i Japan. Hvert anlegg består av tre forskjellige områder som byr på ulike utfordringer.

Fra toppen av fjellene kan du kjøre nedover i høy hastighet, og skaffe deg masse tid i luften. Områdene rundt fjellene byr på trær og hindringer du må unngå. Det roligste området er selve anlegget, men der plages du av fotgjengere.

Utforskning og frihet skal være en viktig del av opplevelsen, og det loves belønninger til ivrige oppdagere. Det skal også være enkelte ting du kun kan oppleve hvis du dropper brettet og tar deg en tur til fots.

Sammen i bakken

Hele Shaun White Snowboarding foregår på nettet, men du kan også spille det uten å være koblet opp. Når du spiller på nettet kan du menge deg med andre spillere, og sammen utforske fjellene. Ubisoft er fortsatt usikre på hvor mange spillere de skal tillate i et område, men regner med at det blir mellom 16 og 32.

I tillegg til å drive rundt i fjellene med andre spillere kan du også utfordre dem i konkurranser. Hvis du heller vil spille alene er det flere utfordringer som venter deg. Disse foregår isolert fra de andre spilleren, men når du er ferdig kommer du automatisk tilbake til de andre.

Fysikk er et sentralt element i spillet. Ikke bare må du bryne deg på den gode, gamle tyngdekraften, men friksjon er også viktig. Det er en helt annen opplevelse å kjøre på nysnø enn på hardpakket snø, og noen av brettene er best egnet til en særskilt type snø.

Ubisoft lover massevis av muligheter til å kle opp og utstyre snøbrettkjøreren din. De jobber med å sikre seg lisensene til flere velkjente klesmerker, og de har allerede sikret seg Burtons Shaun White-kolleksjon. En del av utstyret i spillet låses opp ettersom du fullfører forskjellige oppgaver.

Shaun White Snowboarding kommer til Xbox 360, Playstation 3, og PC. Noen nøyaktig slippdato er foreløpig ikke kunngjort.

Siste fra forsiden