Soldiers: Heroes of World War II

Soldiers: Heroes of World War II er kanskje et av årets mest etterlengtede taktiske krigsspill, og nå er den spillbare demoen ute.

Soldiers: Heroes of World War II er et tredjepersons taktisk krigsspill hvor spilleren får kontroll over en liten gruppe spesialsoldater dypt inne i fiendtlig territorium. Spillverdenen er i full 3D, og miljøene er fullstendig ødeleggbare, takket være en avansert fysikkmotor.

Du får stor frihet i forhold til hvordan du vil løse oppdragene dine - hvis du foretrekker å holde hodet lavt kan du få troppene dine til å snike seg langsomt fremover og gjøre det du kan for at de ikke skal bli oppdaget av fienden. Liker du litt mer action kan du beordre dem til å gå til eksplosivt frontalangrep på motstanderne.

Kontrollsystemet kombinerer det beste fra sanntidsstrategispill og 3D-actionspill. I "team"-modus kan du kontrollere hele laget ditt som i et sanntidsstrategispill, mens i "direct control" styrer du en enkelt soldat direkte. Du kan også kontrollere kjøretøy (for eksempel tanks) på denne måten. Slik blir Soldiers: Heroes of World War II et heftig actionspill med strategisk dybde.

Den spillbare demoen inneholder ett av spillets 25 oppdrag, og her foregår handlingen i en liten by i det nordlige Frankrike. Obersten din ligger hardt skadet på bakken, samtidig som tyske soldater er på vei mot posisjonen deres. Nå må de tapre soldatene dine må gjøre alt for å beskytte seg selv og obersten.

Demoen er på 225 MB, og kan lastes ned fra lenkene under:

Siste fra forsiden